31 Ağustos 2008 Pazar

TATIL 2008

Ah Türkiye´m...

Hayatta en güzel duygulardan biri de vatan topragina ayak bastiginiz an degil midir?
Bir heyecan kaplar icinizi, hafiften bir titreme tutar ve gözleriniz nemlenir...
Önce al bayrak selamlar sizi, hilal ve yildizin gururla nasil dalgalandigini izler ic gecirirsiniz...
Sonra kuledeki Mehmetcigi arar gözleriniz, o görsede görmesede el sallar, selam verirsiniz...

VATANDASINIZ ARTIK...ÖPÜLESI BU TOPRAK SIZIN...HER GÖRDÜGÜNÜZ TÜRK SIZIN...HER AGAC SIZIN...HER CICEK, HER BÖCEK, HER DÜKKAN, HER NE GÖRÜYORSANIZ........ SIZIN...


BU DUYGULARLA GIRIS YAPTIGINIZ VATANINIZDAN BIR KAC HAFTA SONRA NE BÜYÜK ACILARLA AYRILACAGINIZI COKTAN DÜSÜNMEYE BASLARSINIZ BILE...


Neresi olursa olsun vatanin, her gittiginiz yer sizde asla unutmayacaginiz anilar birakir. Elinizden geldigi kadar senelerdir hasret kaldiginiz ezanlari dinler, uzun ve derin bakislarla denizleri seyreder ve mümkün oldugunca günes depolarsiniz. Aksamlari cay esliginde koyu muhabbetlerle aile, es, dost ve herkesle hasret giderir, senelerdir biriktirdiklerinizi bir an önce paylasmak istersiniz. Gezer tozar bir dahaki tatile kadar yetecek güzellikler toplarsiniz.

Her sayili gün gibi akip gider vakit ellerinizden ve ayrilik acisi yavas yavas icinizi kaplamaya baslar. Iste yürekler tutulur, dudaklar konusmaz, kelimeler bogazlarda dügümlenir.

Tüm güzellikleri, dostlari, canlari, VATANI terketme vaktidir...

Sel olsada gözyaslariniz, son bir kere daha sarilir veda edersiniz arkada biraktiginiz tüm yüreklere...VE SEL OLSADA GÖZYASLARINIZ VATAN SINIRINDAN YAVAS YAVAS GECER UZAKLASIRSINIZ.

ARTIK YINE BIR GURBET KUSU, YINE YABANCISINIZ YA DA ALMANCI...

Blog Dergisi

About This Blog

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP